Ηλεκτρονική αξιολόγηση μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2015-2016
Στο πλαίσιο της διαρκούς βελτίωσης των σπουδών, της εκπαιδευτικής διαδικασίας, των υποδομών αλλά και των διοικητικών υπηρεσιών που παρέχει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, θα διεξαχθεί αξιολόγηση των μαθημάτων που διδάσκονται σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο κατά τη χρονική περίοδο από Παρασκευή 11 έως και Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015. H γνώμη των φοιτητών είναι πολύ σημαντική για το Πανεπιστήμιο και τα αποτελέσματα της αξιολόγησης λαμβάνονται σοβαρά υπ’ όψιν από τα Τμήματα, τη ΜΟ.ΔΙ.Π. και τα όργανα διοίκησης του ιδρύματος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μέτρων βελτίωσης της ποιότητας των σπουδών και των υπηρεσιών.

Από το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 και εφεξής, η αξιολόγηση των μαθημάτων θα γίνεται με το νέο, ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Το σύστημα αυτό είναι ολοκληρωμένο με το ηλεκτρονικό σύστημα γραμματειών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (https://e-secretary.uop.gr) και κάθε φοιτητής θα μπορεί να αξιολογήσει από οποιονδήποτε υπολογιστή τα μαθήματα που έχει δηλώσει. Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να  διαβεβαιώσουμε ότι στη διαδικασία συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων αξιολόγησης διασφαλίζεται πλήρως η ανωνυμία των φοιτητών, και κανείς δεν έχει τη δυνατότητα να συσχετίσει τις απαντήσεις με τον φοιτητή/τη φοιτήτρια που τις παρείχε.

Για να αξιολογήσει ένας φοιτητής τα μαθήματα που έχει διδαχθεί στο χειμερινό εξάμηνο, αρκεί να συνδεθεί με το ηλεκτρονικό σύστημα γραμματειών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (https://e-secretary.uop.gr), κατόπιν να επιλέξει «Δηλώσεις / η δήλωσή μου» και για κάθε μάθημα να επιλέξει τον αντίστοιχο σύνδεσμο «Αξιολογήστε το μάθημα». Αναλυτικές οδηγίες για χρήση του συστήματος αξιολόγησης είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://modip.uop.gr/evalsys

Καλούμε τους φοιτητές να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα της αξιολόγησης των μαθημάτων που τους προσφέρεται, προκειμένου να συμβάλλουν με αυτόν τον τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας των σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τόσο για τα επόμενα χρόνια της φοίτησής τους σε αυτό, όσο και για τους επόμενους φοιτητές του Πανεπιστημίου.

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη